ΠΡΟΦΙΛ/Profile

Εταιρεια

Η εταιρεία Καλλής Λυσιώτης Λτδ είναι εργοληπτική εταιρεία κατηγορίας «Β», με έδρα τη Λάρνακα. Ιδρύθηκε το 1985 από τον Κυριάκο (Καλλή)  Δ. Στρούθου. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες εταιρείες κατασκευών στην Κύπρο, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία 35 χρόνων, λόγω των υψηλών προδιαγραφών στην ποιότητα των έργων της, της υπευθυνότητας και του επαγγελματισμού της.

Σκοπός της εταιρείας είναι: η μελέτη και κατασκευή κτηρίων και κατοικιών υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής που προσφέρουν ικανοποίηση και προάγουν το βιοτικό επίπεδο των πελατών της.

Στόχοι:

  1. Η συνεχής ανάπτυξη και τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού της
  2. Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού της
  3. Η διατήρηση και αύξηση του υψηλού επιπέδου της ποιότητας και εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες της
  4. Η συνεχής ανάπτυξη και αναβάθμιση της στην ανώτερη βαθμίδα του κλάδου της για την ικανοποίηση ενός ευρύτερου φάσματος πελατών.

Το έμπειρο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό και οι αξιόπιστοι και έμπειροι συνεργάτες διαθέτουν ακεραιότητα, υψηλό ηθικό, άρτια οργάνωση, υψηλή τεχνογνωσία, συνεχή εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση στον τομέα δράσης τους.

Διοικηση

Κυριάκος Δ. Στρούθου
Διευθυντής

Γεννηθείς στο χωριό Λύση της επαρχίας Αμμοχώστου το 1951. Ασχολείται με την οικοδομική βιομηχανία από 12 χρονών. Το 1976 έγινε εργολάβος οικοδομών και άρχισε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε όλη την Κύπρο, αλλά κυρίως στην πόλη της Λάρνακας.

Είναι ιδρυτής της εργοληπτικής εταιρείας ΚΑΛΛΗΣ ΛΥΣΙΩΤΗΣ ΛΤΔ, ,μια από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες εταιρείες κατασκευών στην Κύπρο.

 Δημήτρης Στρούθου
Τεχνικός διευθυντής

Γεννηθείς στη Λάρνακα το 1976. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο East London του Λονδίνου. Από το 2000 δραστηριοποιείται στην κατασκευαστική εταιρεία. Με πρωτοβουλία του ιδρύθηκε η εταιρεία K.L COLOSSOS Development Ltd.

Η εταιρεία εκτός από την εσωτερική δομή υποστηρίζεται από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, στο οποίο, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγονται ελεγκτές – λογιστές, νομικοί σύμβουλοι, τράπεζες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία ασχολείται με την ανάληψη, ανέγερση και συντήρηση οικοδομικών έργων και έργων πολιτικής μηχανικής.

Στα έργα της συγκαταλέγονται τράπεζες, ιεροί ναοί, εμπορικά κτίρια, συγκροτήματα διαμερισμάτων αλλά και μικρά έργα όπως κατοικίες, διαμερίσματα και μικρές ανακαινίσεις.

Η εταιρεία διαθέτει όλα τα τελευταίου τύπου οικοδομικά μηχανήματα και είναι σε θέση να εκτελέσει οποιοδήποτε έργο συγκαταλέγεται στη δικαιοδοσία της.

 Κατασκευές
Στον τομέα των κατασκευών διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία, άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ενώ δημιουργούμε ιδιαίτερες κατασκευές.

Ανακαινίσεις κατοικιών
Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει και τις ανακαινίσεις κατοικιών προσφέροντας σας το επιθυμητό αποτέλεσμα.